Amedspor’a Müfettiş İncelemesi

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Dernekler Genel Müdürlüğü denetçileri, 2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’un hesaplarını inceliyor.

Haberler 20.12.2019 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlna bal Dernekler Genel Müdürlüü denetçileri, 2. Lig Beyaz Grup ekibi Amedsporun hesaplarn inceliyor.

Denetçiler Kulüpte Hesaplar nceliyor

Hafta banda kulübe gelen denetçilerin gerçekletirdii incelemelerin bir süre daha devam edecei ifade edilirken, Kulüp Bakan Metin Klavuz yaanan bu gelimeyi dorulad. Kulüp tesislerinde basn toplants düzenleyen Klavuz,denetçilerin üç gün önce kulübe geldiini belirterek incelemelerin devam ettiini bildirdi.

Adamlarna Destek çars

Kulübün durumu hakknda da bilgi veren Klavuz, hiçbir yerden destek alamadklarn ve maddi açdan zor durumda olduklarn söyledi. Ara transferde takma takviye yaplmas için maddi kaynaa ihtiyaç olduunu ancak bunun için kaynaklarnn olmadn belirten Klavuz,kulübün formasnda reklam olmamasnn kente yakmadnn altn çizdi ve i adamlarna destek çarsnda bulundu.

Kamp Antalyada Yaplacak

Baz futbolcularn alacaklarndan dolay federasyona bavurduu ortaya çkarken, teknik direktör Mehmet Budaknn transfer için yönetime rapor sunduu bildirildi. Amedsporun devre aras kamp program belli oldu. 22 Aralkta balayacak Antalya kamp 3 Ocakta sona erecek.

Ana Sayfaya Git