Amedspor'a yardım kampanyası

Amedspor, yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı 3 ay sürecek olan yardım kampanyası başlattı.

Haberler 24.03.2017 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Amedspor, ekonomik sorunlarndan dolay Diyarbakr Talaytepedeki Spor Tesislerinde düzenlenen açklamayla dayanma kampanyas balatt. Amedspor yönetimi, Teknik Direktör Taner Takn ve futbolcularn katld basn açklamasnda, Amedsporun bask ve ekonomik skntlara ramen baarl bir sezon geçirdii belirtildi.

YARDIM KAMPANYASI

Amedspor Yönetim Kurulu Bakan Nurullah Edemen, sezon bandan bu yana kendi imkanlar ve yarattklar gelir kaynaklaryla ayakta durduklarn ifade ederek, Kent spor kulüpleri bulunduklar ilin valiliklerinden, belediyelerinden, i camialarndan, sivil toplum ve mesleki örgütlenmelerinden veya merkezi hükümetin salad belli fonlardan ve spor bakanlklarnn imkanlarndan faydalanarak ayakta kalmaya çalrlar. Ülkemizde buna benzer birçok özellikte futbol takm olduunu bütün kamuoyu bilmekte ve takip etmektedir diyerek, Amedsporun destek görmemesine tepki gösterdi.

EKONOMK SIKINTILAR

Amedsporun yaad ekonomik skntlardan dolay 3 ay sürecek olan yardm kampanyas balattklarn duyuran Edemen, Bizler de kentin takm olarak ekonomik skntmz gidermek adna Amedspora gönül vermi ve sahiplenmi halkmzdan destek almak istiyoruz. Açklama sonrasnda paylaacamz yazl banka hesap numaralarna Amedspor gönüllüsü halkmzn yapaca ödemelerle gerekli destei alacamz düünüyoruz. Halkn takm halka gidiyor diyerek, Amedspor gönüllülerini yardm kampanyasna destek vermeye çard.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Dernei Yardm Hesab: Türkiye Bankas Iban No: TR47 0006 4000 0018 3002 5552 50 Amedspor ile dayanma kapsamnda verilen hesap numarasna yatrlacak maddi destek için herhangi bir ilem ücreti alnmayaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git