Amedspor'da agresiflik arttı

Ekonomik ve yönetimdeki dengesizliğin yarattığı travmatik durum, Amedsporlu futbolcuları agresifleştirdi. Son 6 resmi maçta, sarı ve kırmızı kartlar, havada uçuşmaya başladı. 17 sarı kart ve 3'te kırmızı kar cezası alındı.

Haberler 03.10.2018 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezon bandan beridir ekonomik skntlarla bouan ve yönetimin de geçtiimiz hafta olaanüstü kurul karar almasyla, yeni bir sürecin eiine giren Yeil-Krmzl Amedsporlu futbolcular pe pee resmi maçlarda aldklar sar ve krmz kartlarla bir anda, hrçn takm ünvann ald. Amedsporun bu seyri, bir süre sonra sahaya sürülecek futbolcunun kalmayaca eklinde yorumland.

Ligde iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alarak toplamda 7 puana sahip olan Amedspor söz konusu bu maçlarda futbolcular 3ü krmz, 17si de sar kart olmak üzere toplam alnan ceza kart 20e yükseldi.

Saryer deplasmannda Hasan Küçcük ile Hacattepede maçnda Muhammet Yldzn ald çift sar karttan cezal duruma dümesi, Ferhat Yaarn ise Balkesirsporla oynanan kupa maçnda, direk krmz kart görmesi, takmda büyük bir kadro skntsna neden oldu. Buarada, lyas Akan, Hasan Küçcük ve Mehmet Sddkta sar kart cezals olmalar nedeniyle, ceza snrnda bulunuyor.

MANSASPOR MAçI

Öte yanda, Amedsporda yönetim 13 Ekimde yaplmasna karar verdii Ollaanüstü kongre için, çalmalarn younlatrrken, yeni yönetimin veya rakip bir yönetimin olup olmayaca, kongre gününde belirlenecei ifade edilirken, takmda gözler Manisporla yaplacak maça çevrildi. 9 Puan silinerek lige zorlu balayan Manispor karsnda, Amerdspor, mutlak bir galibiyet bekliyor.

Ana Sayfaya Git