Amedspor'da istifa!

Kendi evinde Hanttepespor'a 5-2 yenilmenin yankıları Amed Sportif Faaliyetlerde en üst tepede yaşanırken, Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak görevi bıraktığını açıkladı.

Haberler 13.12.2016 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son 4 haftada 1 galibiyet, 3 malubiyet alarak liderlii 1 puanla brakan Yeil-Krmzl Kulüp tarafndan yaplan açklamada u ifadelere yer verildi. Takmmz bir buçuk yldr çaltran deerli Sertaç Küçükbayrak hocamz bugün itibari ile görevlerinden affn isteyerek kendisi ile yollarmz ayrlmtr. Kendisine emeklerinden dolay teekkür eder sportif hayatnda baarlar dileriz.

SERTAç AçIKLAMA YAPMADI

Sertaç Küçükbayrak, ayrlyla ilgili yorum yapmayacan belirtirken unlar söyledi:1.5 yl süreyle çaltrdm Amed Sportif Kulübünden ayrldm. Büyük emekler verdiime inandm Amed Sportife ampiyonluk yolunda baarlar diliyorum. Takmn ampiyon olmasn herkesten çok ben istiyorum.

GOL ATMA YERNE YYOR

Gol atmakta zorlanan Amedsporun en önemli sorunlarndan biri fazla gol yemesi oldu. Son 4 maçta kalesinde 11 gol gören Amedsporun savunmada yaad sknt da dikkat çekiyor. Takm hem çok gol yiyor, hem de rakip takmlara fazla pozisyon veriyor.

DENZN KIRMIZI KART GÖRMES

Hacettepespor maçnda krmz kart görerek takm 10 kii brakan Deniz Nakide eletirilerden nasibini alrken, takmn kadrosunun ampiyonluk için yetersiz olduu ve devre arasnda mutlaka 3-4 nokta takviye yaplmas gerektii ifade edilirken,maç sonras mülakat veren takm kaptan ehmuz Özer, son haftalarda hem kötü oynadklarn hem de takmn hedef ve kimliine yakmayan sonuçlar aldklarn dile getirerek öz eletiride bulundu.

Kötü gidiat için taraftarlardan özür dileyen tecrübeli futbolcu Özer,Kötü bir süreç yayoruz. Son haftalarda kötü sonuçlar almann yannda kötü oynuyoruz. Hacettepespor maçnda da çok kötüydük. Dorusu biz de kendimizi tanyamadk. Amedspor bu olamaz ve bu gidiat durduracaz. Tekrar ayaa kalkarak hedeflerimize doru yürüyeceiz. Taraftarlarmzdan özür diliyoruz. Bize inanmalarn istiyoruz,bu takm onlar tekrar mutlu edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git