Amedspor'da kiriz büyüyor

Amedspor'da ekonomik kaos: Tesiste yemek yok, futbolcular idmana çıkmıyor

Haberler 26.09.2018 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedsporda ekonomik kaos büyüyor. Ziraat Türkiye Kupas 3üncü Tur elemesinde deplasmanda oynayacaklar Balkesirspor maçna gitmesi gereken Amedspor kafilesinin bu maça gidip gitmeyecei belirsizliini koruyor. Takmda 7 aydan bu yana maalarn alamayan personellerin i brakmas nedeniyle tesiste yemek çkmyor. 2.5 aydan bu yana sadece Keçiörengücü galibiyet primi alabilen futbolcular ise antrenmanlara çkmama karar ald.

HANDKAPLARLA BALADI

Sezona büyük handikaplarla balayan Amed Sportif Faaliyetler Kulubü, Ticaret ve Sanayi Odas ve baz iadamlarnn destekleri ile lisans ücretlerinin yatrlmasyla lige zor da olda balad. Buna ramen ekonomik krizin devam ettii Amedsporda 7 aydan beri maa alamayan kulüp personeli de i brakt. Bu yüzden yemeklerin çkmad kulüp tesislerinde kalan futbolcular, yemeklerini darda ve kendi imkanlaryla yemek zorunda kald. 2.5 aydan beri sadece Keçiörengücü maçnn galibiyet primini alan futbolcular da sorunlara çözüm bulunmamas ve alacaklarnn ödenmemesi nedeniyle idmanlara çkmama karar ald.

MADD MKANSIZLIKLAR ARTTI

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak, 27 Eylül Perembe günü deplasmanda Balkesirspor ile oynayacaklar maça gidip gitmeme konusunda bir fikrinin olmadn söyledi. Kulüpte yemek çkmad yönündeki iddialar dorulayan Küçükbayrak, Ancak personellerin i brakmas ve kulüpte yemek çkmamas gibi sorunlar yönetimin hal etmesi gereken konular. Tabii bunlar bizi de olumsuz etkiliyor. Futbolcular dün antrenmana çkmad. Kimseyi zorla antrenmana çkartacak halim yok. Bu memleket, bu kadar sahipsiz olmamal. Bakn bu futbolcular aslanlar gibi sahaya çkp her iki iç saha maçn kazand. Bu kent bu kulübü sahiplenmeli dedi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yöneticileri de yaanan kaos ve ekonomik kriz ile ilgili henüz bir açklama yapmad.

Ana Sayfaya Git