Amedsporda kriz büyüyor

Yönetimin kongre kararı alarak kulübü devredebileceği iddiaları gündeme geldi.

Haberler 01.07.2018 - 12:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maddi sorunlar aamayan,geçen sezondan kalma futbolcu,teknik adam ve personel alacaklarn ödeyemeyen,yeni sezon için de kaynak bulamayan Amedsporda had safhaya ulaan maddi sorunlarn yaratt kriz giderek derinleiyor. Krizi aamayan yönetimin her an kongre karar alarak kulübü devredebilecei konuuluyor.

u ana kadar Ercan çapar,Muhammet Ylmaz,Timur Kosoval ve Okan Dernekin ayrld kulüpte önemli futbolculardan Sddk steminin de benzer sebeplerden dolay yol ayrmna geldii ifade ediliyor.

Kaleci Antrenörü Belirsizlii

Amed Sportif Faaliyetler, ana kadar iç ve d transferde hiçbir futbolcuyla anlaamazken, daha önce iki kez takm çaltran teknik direktör Sertaç Küçükbayrakla sözleme imzalamt. Kaleci antrenörün henüz kesinlemedii kulüpte yardmc antrenör olarak Harun Klçn göreve balad kesinlik kazand. Kaleci antrenörlüü için Selahattin Ekincinin ismi gündeme gelirken, teknik direktör Sertaç Küçükbayrakn bu konuda bir görüme salad kaydedildi.

Faruk Türk Teklifi Kabul Etmedi

Öte yandan Diyarbekirsporun eski teknik direktör Faruk Türke yaplan yardmc antrenörlük teklifinin de kabul edilmedii örenildi. Amed Sportif Faaliyetlerde sözlemesi devam eden baz futbolcularn kulüpten ayrlmak istedikleri örenildi. Yöneticilerin sözlemesi devam eden baz futbolcularla yapt ön görümelerin olumsuz sonuçland kaydedildi. Baz futbolcularn ise takmla tekrar anlamalar için geçen yl verilmeyen alacaklarnn biran önce ödenmesini art kotuu bildirildi

Ana Sayfaya Git