Amedspor'da neler oluyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de teknik direktör Ramazan Erin görevinden ayrıldı. Sezonun ilk maçında sonr Erin'in görevi bırakması, Amedspor'da neler oluyor" sorusunu gündeme getirdi.

Haberler 10.09.2019 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezona Sancaktepe Futbol Kulübü yenilgisiyle balayan ve geçen haftada Zonguldak Kömürspora deplasmanda 1-0 yenilen Amed Sportif Faaliyetlerde ilginç gelimeler yaanyor. Önceki gün sürpriz bir gelime yaanarak, Amed Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Ramazan Erin ve yardmclaryl bir toplant gerçekletirdi. Yaplan toplantnn ardndan teknik direktör Ramazan Erin ve yardmclaryla karlkl anlama saland öne sürülerek, yollar ayrld.

KULÜPTEN YAPILAN AçIKLAMA

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden konuya ilikin bir açklama yapld. Açklamada, öyle denildi: Yönetim kurulumuz, bugün yapt toplant neticesinde profesyonel futbol A takmmz teknik direktörü Ramazan Erin ve ekibi ile yollarn ayrlmas yönünde karar almtr. Ramazan Erin ve ekibine bugüne kadar yaptklar hizmetlerden ötürü teekkür eder, kendilerine bundan sonraki yaamlarnda baarlar dileriz.

GÖREV NEDEN BIRAKTILAR

Erin ve ekibinin görevi brakmasndaki etken ve nedenler bilinmezken, iddialara göre Amedspordaki baz futbolcularn teknik heyete kar sergiledii olumsuz tutumdan kaynaklanyor. Amedsporda neler oluyor sorusunu gündeme getiren, teknik heyetin kulüple yollarn ayrmasndaki temel nedenlerin önümüzdeki günlerde aça çkabilecei ifade ediliyor. Görevi brakan teknik heyetin açklama yapaca bekleniyor.

Ana Sayfaya Git