Amedspor'da puan alarmı!

Pazar günü deplasmanda İstanbulspor'la yapacağı karşılaşmaya odaklanan Amed Sportif Faaliyetler, kar-kış demeden idmanlarını sürdürürken, "Puan alarmı" verdi.

Haberler 02.02.2017 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Liderlik koltuuna haftalar sonras yeniden oturan Yeil-Krmzl Ekip, Teknik Direktör Taner Takn nezaretinde idmanlarn sklatrarak devam eriyor. Kar-k, souk demeen idman yapan ekip dün duz kou sonras, teknik arlkl çift kale maç yapt.Takmdaki morellerin hayli yüksek olmas dikkat çekerken, kültür fizik hareketleri esnasnda futbolcular birbirleriyle akalamalar gözden kaçmad.

stanbulsporla pazar günü karlaacak olan ve bu maçtan mutlak puan almay hedefleyen takmn Teknik patronu Takn öyle dedi Pazar günü deplasmanda zor bir maç bekliyor. Ligde bir avantaj yakalamz bunu devam ettirmek içinde stanbulsporu deplasmanda malup etmemiz gerekmektedir. Hedefimiz tam manasyla yakalamamz için iç ve deplasman maçlarmzdan baarl sonuçlar almamz lazm. Bu deplasman maçmz kazanrsak büyük bir avantaj yakalam oluruz. Rakibimizde bizim gibi zirveye oyunyor zor ve çekimeli bir maç oynayacaz. Kazanmak için büyük gayret göstereceiz.Zor bir maç bizi bekliyor. Antremanlarmz Cuma gönü öleden sonra tamamlayacez.

Ana Sayfaya Git