Amedspor’da transfer atağı

Amed Sportif Faaliyetler, dış transferde durmadan devam ediyor önceki haftalarda kadrosunu güçlendirmek adına transferleri devam ediyor.

Haberler 22.06.2017 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2. Lig Takmlarndan Amed Sportif Faaliyetler, d transferde durmadan yoluna devam ediyor.

TIMUR VE BABAOLU MZA ATILAR

Gümühanespordan Cumhur Ylmaztürk ve Menemen Belediyesporda Mazlum Demirle ikier yllk sözleme imza attran Amedspor yeni iki transfer daha alarak yeni sezona güçlü kadro ile girmeyi hedefleyen 2.lig Temsilcisi yeni transferleri Timur Kosoval ile Tahir Babaolunu renklerine balad.

Yeni Transferler Timur Kosoval ve Tahir Babaolu Amed Sportif Faaliyetlerle anlatklar için çok mutlu olduklar belirterek, Yeni kulübümde ampiyonluk yaamak istiyoruz. Bunun için burada olduumuz için mutluyuz Amedsporu Hak ettii ampiyonluu yaatmak için mücadelemizi en güzel ve en iyi ekilde vereceiz dediler.

Amedspor daha önce de Abdullah Topkaya, Emin Yalna imza attrrken, iç transferde de Mehmet Sddk stemi ile yola devam dedi.

KALEC ERDYE MZAYI ATTIRDI

Amed Sportif Faaliyetler, arad kaleciyi buldu. Yeil krmzl beyazl ekip, Bolusporun genç file bekçilerinden Erdi Yokulu ile 2 yllk sözleme imzalad. Son 3 sezonda PTT 1. Lig ekiplerinden Bolusporun formas giyen 25 yandaki futbolcunun, 1,90 boyunda olduu bildirildi.

te Amedsporun yeni 8 transferleri

-Abdullah Topkara: Sol Açk 27 MenemenBld

-Timur Kosoval: Forvet 27 Keçiörengücü

-M. Sddk stemi: SaAçk 26 (ç Transfer)

-Cumhur Ylmaztürk: Orta Saha 27 Gümühane

-Tahir Babaolu: Santrafor 25 Aydnspor

-Mazlum Demir: Sa Bek 26 MenemenBld

-Emin Yaln: Sol Açk 28 NideBld

- Erdi Yokulu. Kaleci Boluspo

Ana Sayfaya Git