Amedspor'daki ayrılıklar başladı

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de önemli bir ayrılık yaşandı. Takım kaptanı ve başarılı futbolcu Mehmet Sıddık İstemi’nin yeşil kırmızılı beyazlı kulüple ilişkisini kestiği öğrenildi.

Haberler 13.06.2019 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüple ilikisini kesen steminin bedelli askerlik için stanbula gittii ve 21 günlük vatani görevini tamamladktan sonra 1. Lig ekibi Keçiörengücüne imza ataca örenildi. Uzun yllardr Amed Sportif Faaliyetlerin formasn giyen deneyimli oyuncunun takmdan ayrlmas kesinleti. 2015-2016 sezonundan beri yeil krmzl beyazl takmn baars için ter döken 28 yandaki futbolcunun sözlemesi 31 Mays 2019 tarihinde sona erdi. Yöneticilerle görüen stemi, takmdan ayrlmak istediini bildirdi.

21 günlük bedelli askerlik görevi için stanbula giden steminin 1. Lig ekibi Keçiörengücü ile prensipte anlat ve taraflarn önümüzdeki günlerde resmi sözleme imzalayaca bildirildi.

Bu arada kulüpte yaanan maddi sorunlara çözüm bulmaya çalan yönetimin geçen sezondan kalma borçlar için ilk etapta hal edilmesi gereken en az 1 buçuk milyon lira ve yeni sezon bütçesi için gerekli olan kayna temin edemedii ifade edilirken, önümüzdeki günlerde olaanüstü kongreye gidilmesinin de seçenekler arasnda olduu belirtiliyor.

Alacaklarn alamayan bir çok futbolcunun kulübü TFFye ikayet ettii, önemli oyuncularn baka kulüplerle görütüü dile getiriliyor.

Ana Sayfaya Git