Amedspor’dan Eskişehirspor maçı öncesinde taraftara çağrı

Ligde yükselişini Eskişehirspor’u da yenerek, sürdürmek isteyen Amedspor, taraftara destek çağrısında bulundu.

Haberler 01.10.2021 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor, geçen hafta Ankara Demirsporu deplasmanda yenerek, ligde ikinci sraya yükseldi. Son dört maçnn 3ünü kazanan Amedspor, Pazar günü sahasnda Eskiehirsporu konuk edecek. Eskiehirsporu da yenerek ligde yükseliini sürdürmek isteyen Amedspor, taraftara destek çarsnda bulundu.

AMEDSPORU DESTEKLEYN

Amedspor Bakan Selahattin Yldrm sanal medya hesab üzerinden yapt açklamada Pazar günü oynayacaklar karlama öncesi taraftara destek çars yapt. Yldrm u açklamasnda unlar belirtti: Taraftarmz bu maçta yeil krmz formas ve atksyla bir koltuk bo mesafesinde Amedspor duruuna ve taraftarna yakr bir ekilde sadece takmmz desteklesin. Ayrca taraftar gruplarmzn yapt kenetlenme çarlarn anlaml ve deerli bulmakla beraber provakatif yaklamlar dikkate alnmamas gerektiini önemle hatrlatyor, taraftarlarmz bata olmak üzere maçn tüm paydalarnn ayn duyarllk ve saduyu içinde davranacana inanyorum.

Sporun ayrtrc ve ötekiletirici deil, dostluk ve kardelii pekitirmek amaçl olduu gereinden hareketle, bata spor camias yöneticileri olmak üzere bütün sporseverlerin bu bilinçle hareket etmeye devam ediyorum.

Ana Sayfaya Git