Amedspor'dan Küfreden Taraftarlara Tepki

Amedspor yönetimi, geçen hafta kaleci Abdülaziz Demircan'a maç sırasında ve sonrasında tribünlerden edilen küfürlü tezahüratlara tepki gösterdi.

Haberler 28.02.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedsporda yönetim, geçen hafta bir grup taraftar ile kaleci Abdülaziz Demircan arasnda yaanan olaylar üzerine açklama yapt.

Bir grup taraftarn yapt davranlar tasvip etmelerinin mümkün olmad vurgulanan açklamada,Amedsporumuza ar yönelimlerin olduu bu dönemde iç sahada oynadmz maçlarda tribünlerdeki 10-15 kiilik bir gruptan takmmzdan baz sporculara maksad aan, hiçbir amaca hizmet etmeyen ve Amedspor kimliine, yapmak istediklerine yakmayan tavrlar sergilendiine hepimiz büyük bir üzüntüyle ahitlik etmekteyiz.Amedspor yönetim kurulu ve camia olarak bu tür davranlar asla kabullenmeyeceimizi,küfürü,iddeti ve holiganln Amedspor kimliine yakmadn belirtir,bu tür davranlar içerisinde olanlarn da takipçisi olacamz beyan ederiz. denildi.

Abdülazize Ceza Verildi

Kaleci Abdülaziz Demircann da uyarld ifade edilen açklamada,Yaplan ar tahrikleri sonucunda kalecimiz Abdülaziz Demircann o atmosfer içerisinde yaptklarn asla tasvip etmiyoruz. Bu konuda futbolcumuz ciddi bir ekilde eletirilmi ve cezai müeyyide uygulanmas konusunda karar alnmtr.

Futbolcumuz bu sürece öz eletirel yaklam ve bunu pratii ile ortaya koyacann sözünü vermitir.Bu süreçte her türlü olumsuz yaklamlara yekvücut olarak cevap olabiliriz. ifadeleri kullanld.

Ana Sayfaya Git