Amedspor’dan şampiyonluk için ‘sıra sende’ kampanyası

Amedspor, Play-Off ve şampiyonluk hedefi için “sıra sende” kampanyası başlattı.

Haberler 21.04.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu kinci Lig (TFF2) Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor, ligin 36nc haftasnda sahasnda Ispartasporu konuk edecek. Karlama Pazar günü saat 15.00da Diyarbakr Stadnda oynanacak. Ligde 50 puanla 4üncü srada yer alan Amedspor, sahasnda oynayaca Ispartaspor maçnda galibiyetle ayrlarak, Play-Offa kalmay hedefliyor.

DESTEK çARISI

Amedspor Kulüp Bakan Selahattin Yldrm, kulübün resmi sanal medya hesabndan yapt paylamla, kentin siyasi partilerine, sivil toplum örgütlerine ve taraftarlara destek çarsnda bulundu. Play-Off ve ampiyonluk için sra sende kampanyas balattklarn belirten Yldrm, kulübün önce Play-Off mücadelesi için, sonrasnda ise ampiyonluk hedefleri için taraftarlarn desteine ihtiyaçlarnn olduunu söyledi.

KENETLENMEYE HTYAç DUYUYORUZ

Yldrmn konuya dair paylam öyle: Sezon içerisinde yaadmz sorunlar, problemler ve kaoslarn içerisinden çkp yakaladmz baary önce Play-Off sonrasnda ise ampiyonlukla taçlandrmay hedefliyoruz. Bu süreçte her zamankinden fazla ihtiyaç duyduumuz kenetlenmeyi sadece taraftarlarmzla deil ayn zamanda bölgemizin sivil toplum örgütleri, i insanlar ve Amedspor sevdallaryla yaamak istiyoruz.

BLET VE FORMA ALALIM

Bu hafta oynayacamz Isparta maç öncesinde sra sende kampanyasn balatyoruz. Bu kampanyamzda limit olmakszn herkesin kendi gücü dorultusunda bilet ve forma alarak herkesi yanmzda olmaya davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git