Amedspor'un golcüsü Furkan

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son yılların en rahat sezonunu geçiren Amed Sportif Faaliyetler’de en fazla gol atan futbolcular belli oldu. Yeşil kırmızılı beyazlı takımın devre arasında Osmanlıspor’dan transfer ettiği Furkan Yaman, takımının en golcü ismi oldu. Golcü futbolcu forma giydiği 12 maçta rakip ağları 8 kez havalandırdı.

Haberler 23.05.2019 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ara transfer döneminde 1 buçuk yllna transfer edilen Furkan Yaman, ikinci yarda att gollerle Amed Sportif Faaliyetlerin vazgeçilmez ismi oldu. Toplam 12 müsabakada forma giyen baarl futbolcu, toplam 8 gol kaydederek takmn en fazla gol atan ismi oldu. Biri Ziraat Türkiye Kupas olmak üzere 23 maçta forma giyen Mansur çalar, att 6 golle en fazla gol atan ikinci isim oldu. Olayl Sakaryaspor maçndan sonra önce PFDK tarafndan ömür boyu men cezas alan ancak bu cezas daha sonra Tahkim Kurulu tarafndan 20 maça indirilen Mansur, 10 maçlk cezasn çekerken kalan 10 maçlk cezasn da 2019-2010 sezonunda tamamlayacak.

Saryer ve Bodrumspor maçlarnda att gollerle uzun süre konuulan Muhammed Burak Tademir ise takmn en golcü üçüncü ismi oldu. Deneyimli futbolcu, sezon boyunca toplam 5 gol kaydetti.

Mehmet Sddk stemi ise sezonu 4 golle tamamlad. 4 gol kaydeden bir dier isim Nezir Özer oldu.

Ana Sayfaya Git