Amedspor’un Penaltıları Es Geçildi

Amedspor’un Kocaeli Birlikspor maçında verilmeyen iki penaltısı isyan ettirdi. Kulüp yönetimi, misafirperverlik için Kocaeli’ne teşekkür etti. Penaltıları Verilmedi, Puansız Ayrıldı.

Haberler 22.11.2016 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deplasmanda Kocaeli Birlikspora 1-0 yenilerek 5 maçlk galibiyet serisi son bulan ve 6 maç sonra sahadan puansz ayrlan 2.Lig Beyaz Grup lideri Amedspor, maçta yaanan hakem hatalarndan dolay veryansn etti.

K PENALTI POZSYONU

lk yarda Abdullah çetinin vuruunda rakip takm oyuncusu ceza alan içinde topu elle keserken, ikinci yarda gole giden Deniz Naki ceza alan içinde düürüldü ancak hakem iki pozisyonda da penaltlar vermedi. Verilmeyen penaltlardan sonra golü kalesinde gören Amedspor, sahadan puansz ayrld.

CENTLMENLK TEEKKÜRÜ

Bu arada Amedspor Bakan Nurullah Edemen, gösterdii misafirperverlik ve centilmence tutumdan dolay Kocaeli Birlikspor Bakan Erhan Ylmaz ve yönetimine teekkür etti. Edemen,Kazanmak için gelmitik ama olmad. Futbolda bunlar maalesef var. Tesellimiz lider geldik,lider dönüyoruz. ki takm taraftar maç iç içe izleyerek yasa deldi. çok yakn ilgi gördük. Bu güzel görüntüler için Kocaeli Birlikspor Bakan Erhan Ylmaz ve yönetimine,Kocaeli halkna teekkür ediyoruz. Sporun özü ite budur dedi.

Ana Sayfaya Git