Anadolu Efes kararı bekliyor

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te oyuncular, bireysel çalışmalarını evde veya salonda sürdürerek alınacak kararı bekliyor.

Haberler 05.05.2020 - 23:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

19 Martta liglerin askya alnmasnn ardndan Anadolu Efesin 10 yabanc oyuncusunun 5i ABDye giderken, Türkiyede kalan dier 5 yabanc oyuncu ile Türk oyuncular evlerinde ve tesislerde çalmalarn sürdürüyor.

TESSLER 12.00-15.00 SAATLER ARASINDA AçIK

Anadolu Efes Spor Kulübü, Merter Tesislerini sürekli dezenfekte ederek tesisleri 12.00 - 15.00 saatleri arasnda açk tutuyor. Oyuncular kendilerine uygun günlerde tesislerde bulunan antrenörler ile birlikte bireysel çalmalar gerçekletirirken, 3 saat içinde 3 kiiden fazla oyuncu parkede yer alamyor. Öte yandan baantrenör Ergin Ataman da belli günlerde tesislere urayarak oyuncularn çalmalarn yakndan takip ediyor.

5 YABANCI ABDDE, 5 YABANCI TÜRKYEDE

Anadolu Efesin bu sezon kadrosunda yer alan 10 yabanc oyuncudan Shane Larkin, Alec Peters, Rodrigue Beaubois, James Anderson ve Chris Singleton, karantina döneminde ailelerinin yannda olmak istedikleri için ABDdeki evlerine giderken, dier 5 yabanc oyuncu Tibor Pleiss, Bryant Dunston, Vasilije Micic, Krunoslav Simon ve Adrien Moerman ise Türkiyenin daha güvenli olmas sebebiyle burada kalmaya karar verdiler.

OYUNCULARA PROGRAM VERLD, EVLERNE SPOR EKPMANLARI GÖNDERLD

Liglerin ertelenmesinin ardndan Anadolu Efesin baantrenörü Ergin Ataman ve teknik ekibi, oyunculara evde ve salonda çalmalar için program verirken, evlerinde çalma imkan olan sporculara çalma aletleri gönderildi. Oyuncular antrenör ekibinin hazrlad bu programa uyarak, ligler baladnda formda olmaya çalyor.

Ana Sayfaya Git