Anlamlı hediye

Aralarında Diyarbekirspor'un da yer aldığı 2 ve 3 lig Kulüp Başkanları, TFF Başkanı Demirören başkanlığında, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'la bir araya geldi. Görüşmede, Diyarbekirspor'dan Kılıç ve Demirören'e anlamlı hediyeler sunuldu.

Haberler 20.01.2017 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Yldrm Demirören, Spor Toto 2 ve 3. Lig kulüp bakanlar ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakan Akif çaatay Klç makamnda ziyaret etti. Diyarbekirspor Kulübünü temsilen katlan Mehmethan Akan, Gençlik ve Spor Bakan Akif çaatay Klç, Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirören ve 2.Lig-3.Lig sorumlusu Ali Dümez ile görütü. Yeil-Krmzl Kulübün misyonu ve faaliyetleri hakknda bilgi veren Akan, Bakan Klç ve Bakan Demirörene kendi el emei olan isimlerinin yazl olduu özel hat ürünü tablolar hediye etti.

GÖRÜMEDE RENKL ANLAR

Ankaradaki ziyarette; TFF Bakanvekili brahim Usta, Yönetim ve cra Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikarolu ile Ali Dümez, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kaml, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 2 ve 3. Lig Kulüpler Birlii Bakan Cengiz Günaydn ile 44 ilden 91 kulübün bakan ve temsilcileri yer ald.

Spor Toto 2 ve 3. Lig kulüplerinin sorunlarnn ele alnd ve karlkl görü alveriinde toplantda, kulüpler adna söz alan 2 ve 3. Lig Kulüpler Birlii Bakan Cengiz Günaydn, kulüplerin içinde bulunduu sorunlar ve taleplerini Bakan çaatay Klça iletti. Konumasna Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörene teekkür ederek balayan Bakan çaatay Klç, bu deerlendirme toplantsnn bir ilk olduunu ve bundan sonra daha sk yaplacan vurgulad.

Ana Sayfaya Git