Antalyaspor, Nasri'nin sözleşmesini feshetti

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, devre arası kampına ve takımla antrenmanlara katılmayan Fransız oyuncu Samir Nasri ile karşılıklı anlaştıklarını ve sözleşmesini feshettiklerini söyledi.

Haberler 01.02.2018 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhur Arc, sezon banda ngiltere Premier Lig ekibi Manchester Cityden transfer edilen Samir Nasri ile avukatlaryla yaplan görüme sonras yollarn ayrldn söyledi. Fransz futbolcuya geçmie dönük alacaklarn ödendiini aktaran Arc, Nasrinin sözlemesini feshettik diye konutu. Arc, yldz futbolcuya bundan sonraki hayatnda baarlar diledi.

William Vainqueur ile sözleme yenilediklerinden bahseden Arc, görüme halinde olduklar 1-2 futbolcuyla anlalmas halinde sözleme imzalanacan belirtti.

TRANSFER YASAI KALKTI

Antalyasporda bir dönem forma giyen Giray Kaçara borçlar nedeniyle gelen transfer yasann, futbolcuya ödemenin yaplmasyla kalktn anlatan Arc, takmdaki tüm futbolculara toplam 7 milyon Euro ödeme yaptklarn vurgulad. Takmda alaca olan futbolcu bulunmadna deinen Arc, Etoonun transferinden bonservis almadklarn, yldz futbolcunun alaca olan 800 bin Euronun kulüplerinde kaldn belirtti.

Ana Sayfaya Git