Antrenörlerden sezon öncesinde başkan beyoğlu’na ziyaret

Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Sait Yıldız ve branş antrenörleri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek sezona hazırlanmaları için sağladıkları destek için teşekkür etti. Bütün branşlarda alt yapıya önem verilmesini isteyen Başkan Beyoğlu,”Bizim için en büyük sportif başarı, spora kazandıracağımız bu kentin çocukları olacaktır. Bu zorlu mücadelede hep yanınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.

Haberler 28.10.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyespor yönetimi ve bran antrenörleri, sezon öncesinde Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu ziyaret ederek çalmalar hakknda bilgi verdi, kulübün faaliyetlerine verdii destek nedeniyle teekkür etti.

Kulüp Bakan Mehmet Sait Yldz, yönetici Sedat Gültekin ile futbol, karate,voleybol ve basketbol branlarnn antrenörlerini makamnda arlayarak görü al veriinde bulunan Bakan Beyolu, tesisleme çalmalarnn devam ettiine vurgu yaparak bütün branlarda önceliklerinin alt yap olduuna dikkat çekti. Beyolu,Sportif baary elbette önemsiyoruz. Bu insann doasnda var zaten. Ancak bunu yaparken asl önemli olan husus gençleri spora kazandrmamzdr. Sizden en çok istediimiz baar budur. Bu konuda baarl olacanza olan inancmz tamdr. Bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da her türlü desteimizle yannzda olacaz. dedi.

BÜTÜN BRANLARDA BAARILI OLMAK STYORUZ

Bakan Beyolunun sporun tabana yaylmasn isteyen bir anlaya sahip olduunu belirten Balar Belediyespor Kulüp Bakan Mehmet Sait Yldz ise kulübün sportif faaliyetlerine ve kurumsallamasna verdii destekler nedeniyle kendisine teekkür ettiklerini ifade etti. Yldz,Bakanmz sporu seviyor ve her türlü destei veriyor. Kendisinin verdii desteklerle bütün branlarda sezona en iyi ekilde hazrlandk. Bütün branlarda önceliimiz alt yap, hepsinde sporcu yetitirmek ve tabi ki baarl olmak istiyoruz. Bu ekiple bunu baaracamza inanyoruz. Maddi kaynaklar doru kullanarak güzel iler baaracaz. diye konutu.

FUTBOL VE KADIN VOLEYBOL TAKIMLARI LK MAçLARINA BU HAFTA çIKACAK

Bu arada Balar Belediyesporun futbol ve kadn voleybol takmlar sezonun ilk maçlarna bu hafta sonu çkacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1.Bölge 2.Grupta yer alan Balar Belediyespor futbol takm, 31 Ekim Pazar günü saat 13.00da Silvanda Silvan Belediyesporla kar karya gelecek.

lk kez kadnlar voleybol 2.Liginde yer alan Balar Belediyespor kadn voleybol takm, ilk maçnda 31 Ekim Pazar günü saat 13.00da Lice Gençliksporla kar karya gelecek.

Ana Sayfaya Git