Arsenal Simon Kjaer'in peşine düştü!

Arsenal'de savunma hattına takviye yapmak isteyen Arsene Wenger'in Simon Kjaer ile Milli yıldız Ömer Toprak'ı da listesine aldığı belirtildi.

Haberler 16.08.2016 - 13:23 Son Güncelleme : 16.08.2016 - 13:23

Arsenalde savunma hattına takviye yapmak isteyen Arsene Wengerin Simon Kjaer ile Milli yıldız Ömer Toprakı da listesine aldığı belirtildi.

Fenerbahçede geçtiğimiz sezon sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Simon Kjaer, İngiliz devi Arsenalin radarına girdi.

Sky Sportsda yer alan habere göre; Per Mertesacker ve Gabrielin sakatlıkları sonrasında stoper takviyesi için harekete geçen Arsenalde Teknik Direktör Arsene Wengerin listesindeki ilk isim Valencianın Alman oyuncusu Shkodran Mustafi...

Arsenal, Mustafi ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç alsa da, bonservis bedeli konusunda Valenciayı şu ana kadar ikna edebilmiş değil.

Haberde Arsene Wengerin Mustafinin alternatifi olarak ise Fenerbahçenin Danimarkalı oyuncusu Simon Kjaer ile Bayer Leverkusen forması giyen Türk futbolcu Ömer Toprakı belirlediği kaydedildi. Hatırlanacağı üzere Kjaerin adı geçtiğimiz günlerde Napoli ile de anılmıştı.

Ana Sayfaya Git