Asamoah transferinde saatler!

Galatasaray sol bek transferini kısa sürede sonuçlandırmak için Juventus'un Ganalı futbolcusu Kwadwo Asamoah'ın üzerinde ısrarla duruyor. Oyuncu ile anlaşan sarı kırmızılılar, Torino ekibine yapacağı teklifi yükseltti.

Haberler 29.08.2017 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasarayda savunma transferinde scak saatler yaanyor. Kwadwo Asamoahla her konuda anlaan Cim Bom, yldz futbolcu için teklifini 5 milyon euroya kadar çkard. Ganal futbolcunun, sar krmzl kulübe gitmek için Juventusa bask yapt ortaya çkt.

talyann önde gelen gazetelerinden Tuttosportta yer alan haberde, Asamoah için Galatasarayn 4 yllk sözleme teklifinde bulunduu ve bonuslarla birlikte oyuncuya 3 milyon euro önerdii yer ald. Ancak Torino ekibinin Ganal savunma oyuncusunun yerine baka bir oyuncuyu transfer etmeden gidiine izin vermeyeceinin üzerinde duruldu.

2018 ylnda sözlemesi sona erecek olan 28 yandaki futbolcu Juventusta yedek otursa da teknik direktör Allegrinin bu oyuncudan vazgeçmedii belirtildi. Galatasaray, bu transfer için bask yaparken, transferi en ksa sürede bitirmek istiyor.

Gazete, Galatasarayn Juventusa 4-5 milyon euro arasnda teklif götürdüünü ve 48 saat içerisinde bir yant almak istediini yazd. Juventusun Howedesi transfer etmesi durumunda oyuncunun transferi için onay verecei ifade edildi.

Torino ekibinin, sezon sonunda sözlemesi sona erecek olan futbolcudan bir kazanç elde etmek için bu transferi iyi düünmesi gerektii belirtildi.

Juventus Spinazzolay kadrosuna katt, Asamoaha yol göründü!

Galatasaray transferde mutlu sona ulayor. Geçtiimiz sezonu Atalantada kiralk olarak geçiren sol bek Spinazzola, Juventusa geri döndüünü açklad. Atalantaya teekkür eden Spinazzola, hayalinin Juventusa geri dönmek olduunu belirtti.

Juventus, Galatasarayn istedii Asamoahn yerine geri almak istedii Spinazzola transferinde mutlu sona ulat. Asamoah transferinin ksa süre içinde sonuçlanmas bekleniyor. Asamoah ile 4 yllk sözleme imzalanmas bekleniyor.

Leonardo Spinazzolann Instagram üzerinden yapt paylam, Galatasarayl taraftarlar heyecanlandrd.Asamoahn Galatasaraya transferinin artk an meselesi. Galatasarayn transfer gündeminde olan Asamoah için çok yaknda resmi açklama bekleniyor. Juventus, Asamoahn Galatasaraya transferi için Spinazzolann Atalantadan geri dönmesini art komutu.

Ana Sayfaya Git