ASKF, Diyarbakır'da spor bileşenleri ile buluştu

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve yönetim kurulu üyeleri, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımları ve spor bileşenleri ile istişare toplantısı düzenledi.

Haberler 01.04.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stiare toplantsna spordan sorumlu Vali Yardmcs Ömer Cokun, ASKF Bakan Dayan, kulüp bakanlar ve spor bileenleri katld. Burada konuan spordan sorumlu Vali Yardmcs Ömer Cokun, bu tür organizasyonlarn sk sk yaplmas gerektiini söyledi. Cokun, Diyarbakrda futbola ayr bir ilgi alaka var 7 aydr buradayz. Diyarbakra nasl bir sportif alanda olsun gençlerimize nasl bir katt salayabiliriz gayreti içerisin de daha nasl gelitirebiliriz onun çalmalar içindeyiz. Diyarbakrda 2 profesyonel takm var biz bu takmlarmza ek olarak kaç takm daha üst liglere çkarabiliriz noktasndayz dedi.

SPOR BLEENLER

ASKF Bakan Remzi Dayan ise BALn 17 Nisanda balayacan hatrlatt. Dayan, Diyarbakrda Bismil 1936 Spor ve Silvan 21 Spor Kulüplerinde BALa çkma müjdesini aldk. Diyarbakr 6 takm BALda temsil edecek bugün burada geni kapsaml bir istiare toplantsn yapma gerektiini duyduk. Diyarbakrn sporuyla ilgi tüm birleenlerini bir araya getirerek tüm sorun ve çözümler noktasnda birlikte hem dertlerimizi hem de tanma frsat bulmak adna kahvaltda bir araya gelmek istedik. Toplantmza itirak eden herkese teekkür ederiz diye konutu. Konumalarn ardndan kentte sporla ilgili çalma ve projeler deerlendirildi

Ana Sayfaya Git