ASKF’den dayanışma gecesi

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF),düzenlediği dayanışma gecesi ile geçen sezon katıldıkları organizasyonlarda şampiyon olan ve derece elde eden spor kulüplere kupalarını takdim etti. Gecede yapılan konuşmalarda kent sporunun gelişimi için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Haberler 08.08.2019 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF),düzenledii dayanma gecesi ile geçen sezon katldklar organizasyonlarda ampiyon olan ve derece elde eden spor kulüplere kupalarn takdim etti.

Bir otelde düzenlenen geceye Büyükehir Belediye Bakan Adnan Selçuk Mzrakl,Diyarbakr Ticaret Ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya,ASKF Bakan Remzi Dayan,Amedspor Kulübü Bakan Metin Klavuz,amatör kulüplerin yöneticileri ve çok sayda davetli katld.

Birlik-Beraberlik Mesajlar

Yaplan konumalarda kent sporunun geliimi için birlik ve beraberlik mesajlar verilerek geceyi organize eden ASKF yönetimine teekkür edildi. Gecenin sonunda geçen sezon katldklar organizasyonlarda ampiyon olan ve derece elde eden spor kulüplere kupalar takdim edildi. ASKF Bakan Remzi Dayan,dayanma gecesine katlan kent yöneticilerine ve spor adamlarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git