Aşkın: Açıkça katledildik!

Amed Sportif Faaliyetler takımının teknek direktörü Taner Aşkın, Zonguldakspor karşısında hakemin ortaya koyduğu tarafgirliğiyle, “Göz göre göre katledildik “ dedi

Haberler 21.02.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maçn ilk devresini 2-0 önde kapatan ancak ikinci yarda, iki krmz kart ve iki penalltyla bir anda 3-2lik yenilgiyle mahkum ettiren Amed Sportif Faaliyetlerde isyan bayra yükseliyor. Zonguldak Kömürspor karsnda adeta katedilen ve tek sorumlu olarak orta hakem Mula Bölgesi Hakemlerinden Ali Zal gösterilirken, Teknik Direktör Taner Akn veryansn etti.

MAçI KATLETT

Akn, maçn hakeminin maç katlettiini savunarak unlar söyledi: Zonguldakta oynadmz ve 3-2 malup olarak biten karlamadan dolay son derece üzgünüm. Ben oyuncularma her karlama öncesi galibiyetlerin ve malubiyetlerin en ereflisini aln, bamn üstünde yeriniz olacak derim. Bugün de namuslaryla erefleriyle oynadklar maçta, hem maçn hakem triosu, hem de Zonguldak taraftarlar tarafndan göz göre göre katledildik. Bunu da herkes gördü.

EMEK HIRSIZLII

imdi ben TFF yetkililerine sesleniyorum; maçlarn sonuçlar belli ise, ligin ampiyonluunu kime vermek istiyorsanz belirtin, bizleri de figüran gibi kullanp dalga geçmeyin. 2 krmz kart, 2 penalt verip, emek hrszl yapmayn. Benim ve oyuncularmn kazand para, anamzn ak sütü kadar temiz. Acaba o hakemler TFFden aldklar paray, çoluuna çocuuna nasl yedirecek? Rakip takmn, bugün en az 3 oyuncusu atlmas lazmd. Lehimize 1 penalt verilmedi, bir de bariz golümüz verilmedi ve biz bugün hak etmediimiz bir malubiyet alarak üzgün ama bamz dik o stattan çktk.

BZ ONLARI ççEKLERLE KARILAMITIK

Zonguldak Kömürspor hem yönetimiyle, hem taraftaryla kötü bir snav verdiler. Kendilerini Diyarbakrda çiçeklerle karlayanlara, önlerine yemek koyanlara aalk bir ekilde ev sahiplii yaptlar. Ben Batdan Egeden gelmi bir teknik adamm, beni piyasada herkes bilir; harbi konuur, hak edene hak ettiini veririm. Diyarbakra geldiimizden beri öyle güzel insanlklar gördüm ki, sizlere anlatamam. Aslan gibi insanlar, misafiri yere göe sdramyorlar, izzet-i ikramlar neler neler ama maalesef gittiimiz deplasmanlarda brakn misafirlii, insan yerine koymuyorlar. Bunlar, bu anlattklarm 6 haftalk sürede gördüklerim.

ART NYETL HAKEM GELMESN

imdi TFF bir karar versin; Amedspor TFFnin tescilli takmysa, art niyetli ayrtrmac hakemleri bize göndermesin ve bize deplasmanda yaplan aalk protestolarn cezasn rakiplere de uygulasn. Biz bu günleri inaallah atlatrz, dütüümüz yerden bir avuç toprakla kalkmasn biliriz. Bugün, kazandklarn sananlarn olsun. Gerçek kazanan biziz.

Ana Sayfaya Git