"Asla vazgeçmedim"

"Burası oynamak istediğim bir yer ve buraya gelmek için yapmam gerekenlerin hepsini yaptım"

Haberler 02.04.2019 - 13:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktan milli golcüsü Burak Ylmaz, Geçmiimde gençlik ve tecrübesizlik ile hzl ve yanl kararlar aldm zamanlar oldu. Küçükken baz eylerin deerini anlamyor ve pire için yorgan yakyorsunuz. Onlarn zararn büyüdükçe görüyorsunuz. çok kekelerim olmutur dedi.

Beikta Dergisinin nisan saysna özel röportaj veren Siyah-beyazl futbolcunun ifadeleri öyle;

çOK KEKELERM OLMUTUR

Geçmiimde gençlik ve tecrübesizlik ile hzl ve yanl kararlar aldm zamanlar oldu. Küçükken baz eylerin deerini anlamyor ve pire için yorgan yakyorsunuz. Onlarn zararn büyüdükçe görüyorsunuz. çok kekelerim olmutur yani.

Hem benim için hem de bana güvenip transfer eden insanlar için kolay deildi. Nedenlerine girmeyeceim çünkü aslnda herkes neyin ne olduunu biliyor ama ben bu transferi srarla istedim, çok srarla istedim. çünkü buras oynamak istediim bir yer ve buraya gelmek için yapmam gerekenlerin hepsini yaptm. Benim inancma göre bir insan olmak istedii yere varabilmesi için yapmas gereken her eyi yapmaldr ve ben Beiktata oynamay o kadar çok istiyordum ki üzerime düen her eyi yaptm. ükürler olsun, hepimiz doru karar vermiiz ve iyi ki gelmiim.

Vodafone Parkta seyircinin önüne çkmadan önce inanlmaz bir heyecan vard içimde. Hatta o gece uyuyamamtm ama bunu tarif edemiyorsun ite. Tatl bir heyecan, hatta heyecandan ziyade bir futbolcunun hayatnda yaayabilecei en güzel duygulardan bir tanesi. Bunun haricinde ilk maçma çkarken gelebilecek tepkileri de bildiim için hem heyecan hem de biraz korku vard. Bir de beni tanyanlar bask altnda daha iyi performans sergilediimi biliyorlar. Bu sebeple o korku hissini üzerimden çabuk attm. Açkças bu heyecan sadece ilk maçta deil, Vodafone Parka çktm her maçta hissediyorum.

Ana Sayfaya Git