Aslan zirveye pençe atmış bir kere!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 29. Hafta kapanış maçında Akhisar’a konuk olan Galatasaray lakabını konuşturdu ve ne de olsa Aslan dedirtti. Galatasaray Akhisar Belediyespor’u zorlanmadan Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-0 kazanmayı başardı.

Haberler 04.05.2015 - 23:04 Son Güncelleme : 04.05.2015 - 23:04

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Ligin 29. Haftası kapanış maçında Akhisar Belediyespora konuk olan Galatasaray bu önemli deplasmandan 3 puan çıkarma ve zirveye ortak olma derdindeydi.

ZİRVE ORTAĞI CİMBOM

Süper Ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray, zirve yarışında rakiplerinin kazandığı haftada Akhisar Belediyespora misafir oldu. 29. Haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyesporu 2-0 mağlup etmeyi başaran Sarı Kırmızılılar puanını 64e çıkararak zirve ortaklığını ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Galatasaray 22. Dakikada aradığı golü buldu. Sneijderin ceza yayının solundan sol ayağıyla attığı müthiş şutta kaleci Oğuz Dağlaroğlunun topu sektirmesiyle birlikte top Burak Yılmazın önünde kaldı. Burak vuruşunda topu ağlarla buluşturmayı başardı. 0-1

BURAKTAN KAFA GOLÜ

34. dakikada Galatasaray aradaki farkı 2ye çıkarmayı başardı. Sol kanattan Emre çolakın yaptığı müthiş ortada ceza alanı içinde yükselen Burak, harika bir kafa vuruşuyla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 0-2. Burak Yılmaz Nisan ayında hiç gol atamamıştı. Gol orucunu da bozmuş oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır