Asur Masterlere Forma Desteği

28 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında Ukrayna’ da düzenlenecek olan Masterler turnuvasına katılacak olan Asur Masterler ekibine forma desteği, Spora ve sporculara sunmuş olduğu destekleri ile spor camiasının sevilen ismi, İş adamı Nesih AKTEPE’den geldi.

Haberler 14.06.2017 - 01:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

28 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasnda Ukrayna da düzenlenecek olan Masterler turnuvasna katlacak olan Asur Masterler ekibine forma destei, Spora ve sporculara sunmu olduu destekleri ile spor camiasnn sevilen ismi, adam Nesih AKTEPEden geldi.

Diyarbakrda her yl farkl kulüplere malzeme yardmnda bulunan Aktepe grup yönetim kurulu bakan Nesih AKTEPE,sporsever bir i adam olarak bu tür destekleri önemsediini ve bu desteklerin dier i adamlar tarafndan da yaplmas gerektiini dile getirdi.

Ukrayna da turnuvaya katlacak olan Asur Masterler ekibi Takm sorumlusu Zülküf Yakut forma desteinde bulunan AKTEPE GRUP yönetim kurulu bakan Nesih AKTEPEyi makamnda ziyaret ederek Teekkür Plaketi ve srtnda Nesih AKTEPE yazan 21 srt nolu formay takdim etti.

Yakut, ziyaret sonras yapt açklamada;

Geçen yl Kuadasnda düzenlenen ve bizimde ampiyon olduumuz Masterler turnuvasnda bize forma desteinde bulunan Nesih AKTEPE kardeimin Ukraynada katlacamz turnuva öncesi bize yine forma desteinde bulunmas bizleri çok mutlu etmitir. Kendisine takmm adna çok teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git