Atıcılıkta büyük başarı

03-05 Mart 2017 Tarihinde Sakarya İlinde 30 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen (Bayan-Erkek) Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası yarışmalarında Dicle Üniversitesi büyük üstünlük sağlayarak Bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti.

Haberler 08.03.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kran Krana geçen müsabakalarda Üniversitemiz Erkeklerde Takm olarak Türkiye kinciliini, Ferdi Bayanlarda Eda Nur Tarhan Türkiye ikinciliini, Ferdi Erkeklerde Ylmaz Akgün Türkiye üçüncülüünü elde ettiler.

Müsabakalara ev sahiplii yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Fatih çelikelin hazr bulunduu ödül töreninde ekibimizi baarlarndan dolay kendilerine yöneltilen tebrikleri kabul etti.

Atclk takmnn teknik sorumlusu Abdurrahman Akgün bata Rektör Prof.Dr. Talip Gül olmak üzere, Salk Kültür ve Spor Daire Bakan Abdullah Getirene ve Spor ube Müdürü Mehmet Nur Öncüye desteklerinden dolay teekkürlerini ileterek baarlarnn devam edeceini ve müsabakalarda Üniversiteyi en iyi ekilde temsil ederek marka bir takm olacaklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git