Atıcılıkta Diyarbakır 3. oldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda 10 metre ferdi tüfek büyük erkekler müsabakaları sona erdi. Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üçüncü sırayı aldı.

Haberler 09.03.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdemli At Poligonunda düzenlenen ampiyonann ferdi tüfek büyük erkekler kategorisinde 26 sporcu mücadele etti.

Yarlar sonunda büyük erkekler ferdide birincilii Ankara Türk Silahl Kuvvetleri Spor Gücü takmndan Mert Nalbant, ikincilii Diyarbakr Tenis Atclk Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü Derneinden Ömer Akgün ve üçüncülüü Ankara Jandarma Gücü Spor Kulübü Derneinden Ahmet Bayrak elde etti.

DYARBAKIR ÜçÜNCÜ OLDU

Takmlarda ise Ankara Türk Silahl Kuvvetleri Spor Gücü birinci, Ankara Jandarma Gücü Spor Kulübü Dernei ikinci, Diyarbakr Tenis Atclk Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü Dernei ise üçüncü sray ald.

Türkiye Atclk ve Avclk Federasyonu Asbakan Kadri Akgün, yapt açklamada, ampiyonada güzel sonuçlarn çktn, 4 sporcunun baraj puann geçerek milli takma girmeye hak kazandn belirtti. Akgün, baraj geçen sporcularn yurt dnda yaplacak olan müsabakalarda Türkiyeyi temsil etme hakkn elde ettiini kaydetti. ampiyona, 11 Mart çaramba günü sona erecek.

Ana Sayfaya Git