Atıcılıkta heyecan!

Diyarbakır'da okular arası atıcılık müsabakaları tamamlandı. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüfek branşında Diyarbakır birincisi oldu ve Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Haberler 26.02.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda okular aras atclk müsabakalar tamamland. Büyük çekimeye sahne olan müsabakalarda Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüfek brannda Diyarbakr birincisi oldu ve Türkiye ampiyonasna katlma hakkn elde etti.

Diyarbakrda okular aras atclk müsabakalar tamamland. Turnuvada Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüfek brannda Diyarbakr birincisi oldu. Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ufuk Yakut, il müsabakalarnda ampiyon olan örencilerini yürekten kutladn söyledi. Yakut, birçok branta olduu gibi atclkta da önemli baarlar elde eden bir okul olduklarn belirtti. Yakut, öyle dedi:

ATICILIK YARIMASI

l içi müsabakalarn ampiyon olarak tamamladk. Yarmalarda üstün bir performans sergileyen örencilerimi kutluyorum. Örencilerime büyük emek veren antrenörümüz Abdurrahman Akgüne ayrca teekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ve baarl bir ekip oluturdu.

Hedeflerinin Türkiye finallerinde baarl olmak olduunu belirten Yakut, l müsabakalarnda istediimiz hedefi yakaladk. Ama asl olan hedefimiz Türkiye ampiyonasnda derece elde etmek. Bunu baarmak istiyoruz. 14-17 Mart arasnda Trabzonda Türkiye finaline katlacaz. Burada iyi bir derece elde edip Türkiyenin en iyi ekipleri arasnda yer almak istiyoruz. nallah bu hedefi de yakalayacaz. Bu konuda sporcularmza ve antrenörümüze güveniyorum dedi.

Ana Sayfaya Git