Atıcılar Kupalara Doymuyorlar

Mersin’de devam eden "Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmalarında Diyarbakır ekibi, iki kupa elde etti. Diyarbakır ekibi, Genç Bayanlar Havalı Tüfek müsabakalarında birincilik ve genç erkeklerde de ikincilik kupasının sahibi oldu.

Haberler 24.04.2015 - 09:17 Son Güncelleme : 24.04.2015 - 09:17

Mersinde devam eden Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında Diyarbakır ekibi, iki kupa elde etti. Diyarbakır ekibi, Genç Bayanlar Havalı Tüfek müsabakalarında birincilik ve genç erkeklerde de ikincilik kupasının sahibi oldu.

İKİ KUPA KAZANDILAR

Almanyada oynanacak Avrupa Atıcılık Şampiyonasına katılacak milli sporcularında belirleneceği müsabakalarda Diyarbakırın iki kupa alması büyük bir sevinç yarattı.

Diyarbakır atıcılık milli takım Antrenörü Abdurrahman Akgün, 26 Nisanda sona erecek müsabakalarda önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

AKGÜNSPORCULARIMIZ HARİKA YARIŞMALAR çIKARDI

Akgün, Müsabakaların ilk günkü müsabakalarında sporcularımız harika yarışmalar çıkardı. Genç erkeler ve bayanlar takımımız kupalar elde etti. Her iki ekibimi kutluyorum. Müsabakalar hala devam ediyor. Pazar günü sona erecek müsabakalarda çok daha büyük başarılar bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır