Avrupa Gençlik Spor Festivali

Avrupa Birliğinin (AB) desteğiyle, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından organize edilen Avrupa Gençlik Spor Festivali kapsamında kano ve su kayağı yarışları yapıldı.

Haberler 11.08.2018 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesi GAP Vadisindeki SUKAY Tesislerinde gerçekletirilen yarlara, Bozova Belediyesine çileri Bakanlnca yaplan görevlendirmenin ardndan kurulan kano takmnn sporcular katld.

Etkinlikte dereceye giren sporculara çeitli hediyeler verildi. Yarmalara vatandalar da ilgi gösterdi.

AB Bilgi Merkezi anlurfa Koordinatörü Erol Yüncü, AA muhabirine yapt açklamada, kentte ilk kez böylesine bir festival düzenlediklerini ve etkinliklerin keyifli sürdüünü belirtti.

anlurfada gerçekletirilen yatrmlar sayesinde su sporlarnn son dönemlerde ilgi gördüünü vurgulayan Yüncü, Bugün kano ve su kaya yarlar düzenledik. Kadn ve erkeklerden oluan 10 sporcumuz burada yarma imkan buldu. Tesise gelen vatandalara da scak havada farkl bir atmosfer yaattk. Festival yarn düzenleyeceimiz balon futbolu, denge oyunu, canl langrt, elastik basketbol, dans ve konserlerin ardndan sona erecek. dedi.

Kano takm antrenörü Adem Vuran ise festivale katk sunmaktan duyduu memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git