Avrupa'da tarih yazan Beşiktaş rotayı Süper Lig'e çevirdi

Beşiktaş, ligin 15.hafta karşılaşmasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberler 10.12.2017 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayseri Kadir Has Stadnda oynanacak mücadele yarn akam saat 19:30da balayacak ve Yaar Kemal Uurlu tarafndan yönetilecek.Uurlunun yardmclklarn Serkan çimen ve Samet çiçek yaparken Suat Arslanboa dördüncü hakem olacak.

RAKP KAYSERSPOR HEDEF 3 PUAN

Yedek arlkl kadrosuyla Leipzigi deplasmanda 2-1 yenen ve Türkiye rekorlarn krarak ampiyonlar Ligi grup maçlarn lider tamamlayan Beikta rotay artk Süper Lige çevirdi.

ampiyonlar Ligi konsantrasyonunun ar bast son 3 ayda lig yarnda darbeler alan ve 14 haftada 16 puan kaybeden Siyah Beyazllar 26 puan ve averajla 4.srada yer alyor.Geçen hafta Galatasaray 3-0 yenerek lig yarndaki iddiasn da net bir ekilde ortaya koyan Beiktan tek hedefi devreye kadar kalan 3 maç da kazanmak olacak.Devre sonuna kadar Kayserispor, Osmanlspor ve Demir Grup Sivaspor ile karlaacak olan Beikta, bu üç maçn da kazanamas halinde devre arasna 35 puanla girecek.

SYAH BEYAZLILAR TAM KADRO SAHADA OLACAK

Teknik Direktör enol Güne, Kayserispor maçnn ampiyonlar Ligindeki Leipzig maçndan daha önemli olduunu 6 oyuncuyu Almanyaya götürmeyerek göstermiti.

Quaresma, Babel,Pepe, Atiba,Tolgay ve Gökhan Gönül hem dinlenmeleri hem de hafif durumdaki sakatlklarn atlatmalar için Leipzig kafilesinde yer almamt.Almanya deplasmannda yedek oyuncularn gösterdii performans enol Güneten büyük ölçüde geçer not alsa da tecrübeli teknik adam Kayserispor karsna as kadrosu ile çkacak.

Kalede Fabricio ile maça balayacak olan Güne, defans blounu Gökhan Gönül,Pepe,Tosic ve Adrianodan oluturacak.Orta ikilideki Atiba,Tolgay uyumunu bozmas beklenmeyen tecrübeli teknik adamn geçen haftaki gibi Talisca ve Ouzhan arasndaki tercihi bu gün belli olacak.Quaresma ve Babelin yerinin garanti olduu hücum hattnn golcüsü ise her zamanki gibi Cenk Tosun.

Beiktan Kayserispor karsndaki tahmini onbiri Fabricio,Gökhan Gönül,Pepe,Tosic,Adriano,Atiba,Tolgay,Quaresma,Ouzhan (Talisca) Babel ve Cenk Tosun eklinde.

CANERN CEZASI DEVAM EDYOR, BABEL VE PEPE SINIRDA

Siyah Beyazl takmda cezas devam eden Caner Erkin ve sakat olan Necip Uysal dnda eksik futbolcu bulunmuyor.

Caner Erkin 9.haftadaki Medipol Baakehir maçnda 4.sar kartn gördüü için bir maç cezal duruma dümütü.Milli sol bek, ayn maçtan sonra Disiplin Kurulu tarafndan hakeme hakaretten 6 maç daha ceza almt.Aytemiz Alanyaspor,Göztepe,Teleset Mobilya Akhisar,Evkur Yeni Malatyaspor,Grandmedical Manisaspor ve Galatasaray maçlaryla 6 maçlk disiplin cezasn tamamlayan Caner, sar kart cezasn da Kayserispor karsnda çekecek ve 7 maçlk cezay tamamlayacak.

Beiktata Babel ve Pepe ise sar kart ceza snrnda bulunuyor.3er sar kart bulunan her iki oyuncu da Kayserispor karsnda sar kart görmeleri durumunda 16.haftada Vodafone Parkta oynanacak Osmanlspor müacadelesinde takmdaki yerini alamayacak.

Ana Sayfaya Git