Aydınspor 1923'den Amed Sportif'e 'geçmiş olsun' ziyareti

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta yarın Amed Sportif'le karşılaşacak Aydınspor 1923'te Başkan Fatih Atay, geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında protokol tribününde saldırıya Amed Sportif yöneticilerine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Haberler 30.04.2016 - 01:15 Son Güncelleme : 30.04.2016 - 01:15

Amed Sportif Başkanı Ali Karakaşa çiçek veren Başkan Fatih Atay, Spor alanlarında görmek istemediğimiz olaylara tanık olmak hepimizi fazlasıyla üzdü. En büyük dileğimiz benzer olayların tekrarlanmaması ve fair-play ruhunun zarar görmemesidir dedi.

Siyah beyazlı yöneticiler, daha önce Aydında görev yapan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdanıı da ziyaret ettiler. Başkan Fatih Atayın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hidayet Türen, Futbol Şube Sorumlusu Dursun çalık, Genel Kaptan Fevzi Subaşı ve Mali İşler Sorumlusu İbrahim Gürdalı sıcak bir şekilde karşılayan Taşdan, maçın olaysız geçmesi için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

GEçMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bu arada Seyrantepe Diski Tesislerinin yan sahasında hafif bir ter idmanı yapan Aydınspor 1923te antrenman öncesi rahatsızlanan Gürcan Gözüm, hastaneye götürüldü. Antrenmana çıkmayan Gürcanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada geçen hafta elde edilen Tersus İdmanyurdu maçının 4er bin liralık primlerini dağıtarak futbolculara moral dopingi yapan yöneticiler, Amed Sportifi yenip play off vizesini alacaklarını söylediler.

Ana Sayfaya Git