Aykut Kocaman'a, Konyaspor'dan 'Kocaman Veda Töreni'

Atiker Konyaspor’a veda eden teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’ye dönmesinin nedeniyle ilgili "Olursa eğer dönüşümün nedenlerinden bir tanesi yarım kalan işlerim vardı onun tetikleyici olduğunu söyleyebilir. Hayatımın nereye gideceğini bilmiyorum ancak antrenörlüğe devam edersem Konyaspor seve seve geleceğim yerlerden bir tanesi olur" dedi.

Haberler 08.06.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2014 ylndan itibaren yeil-beyazl ekibi çaltran, takmn geçen yl ilk kez UEFAya gitmesini, bu yl da ilk kez Türkiye kupasn alarak yine UEFAya gitmesini salayan ve 2018 ylna kadar sözlemesi bulunan Aykut Kocaman, sezonun son maçndan önce, yöneticilere takmn bandan ayrlmak için izin istedi. Konyaspor yönetimi de olumlu cevap verdi.

Konyaspor yönetimi, yeil- beyazl takma tarihinde ilkleri yaatan Aykut Kocaman için bugün Büyükehir Belediye Stadnda veda töreni düzenledi.

KOCAMAN VEDA TÖREN

Kocaman ilk olarak stadyum içinde yer alan basn toplant salonunda basn mensuplaryla bir araya geldi. Toplant masasnn arkasna üzerinde fotorafnn ve Kocaman Veda Töreni yazl pankart asld.

Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor Bakan Ahmet an ile birlikte basn mensuplarnn karsna geçti. Bakan an, Kocamana verdii hizmetler dolay teekkür etti. Kocamana yeni görevinde de baarlar dileyen an, Biz futbol camiasndayz. Yarn yollarmz kesiebilir. Konyamzn kaps her zaman kendisine açktr dedi.

Teknik direktör Aykut Kocaman ise birlemelerin ne kadar güzel olsa da, ayrlklarnda deerli ve anlaml hale getirilmesi gerektiini söyledi. Konyaspora geldiinde baz skntlar olduunu hatrlatarak görev yapt dönemi deerlendiren Kocaman, Konyasporda görev yaptm 3 senelik periyotta sportif baarlarn yan sra tesisleme de ileri boyutlara ulat. Geldiimizde baz skntlar vard. Bakan ve yöneticilerin çalmasyla maalarmz gününde ödendi. Büyümeye çalan bütün Anadolu takmlar için söylenebilecek en büyük kazançlardan bir tanesi bütün futbolcularn maalarnn gününde ödenmesi dedi.

AYRILMA DURUMUM OLMASA KONYASPORA DEVAM EDERDM

Bir basn mensubunun Fenerbahçe ile anlamam olsaydnz Konyasporda devam eder miydiniz? eklindeki sorusuna cevap veren Kocaman, henüz imza atmadn da hatrlatarak, u anda Fenerbahçe ile imza atlmad için söyleyebilirim. Ayrlma durumum olmasayd Konyaspor ile devam ederdim dedi. Kocaman, beraberinde Konyaspordan oyuncu götürüp götürmeyecei yönündeki soruya da Eer imkanm olsa, bir takmm olsa hemen hemen bütün oyuncular alrm derken Konyaspor Kulüp Bakan Ahmet ann, Allah raz olsun diyerek araya girmesi salonda gülümelere neden oldu.

FENERBAHçEYE DÖNÜ

Soru üzerine Fenerbahçeye dönü nedenini de açklayan Kocaman öyle dedi:

Olursa eer dönüümün nedenlerinden bir tanesi yarm kalan ilerim vard onun tetikleyici olduunu söyleyebilir. Hayatmn nereye gideceini bilmiyorum ancak antrenörlüe devam edersem Konyaspor seve seve geleceim yerlerden bir tanesi olur. Bana bir daha o günler gibi ihtiyaç olmasn. stediim odur.

NE OLURSAN OL YNE GEL

Toplantnn sonunda Bakan Ahmet an tarafndan yaklak 3 yl yeil-beyazl takmn teknik direktörlüünü yaptktan sonra ayrlan Aykut Kocamana üzerinde Mevlanann figürü ile Ne olursan ol yine gel yazl sözünün bulunduu tablo verildi.

OMUZLARA ALINDI

Kocaman daha sonra Atiker Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ve basn mensuplar ile hatra fotoraf çektirdi. Toplantnn ardndan salondan çkarak yeil-beyazl taraftar ile buluan Kocaman karanfillerle karland. Taraftar tarafndan omuzlara alnan Kocaman Sen bizim Kocaman gururumuzsun sloganlar ile uurland.

Ana Sayfaya Git