Aziz Yıldırım’a Destek

Diyarbakırlı işadamları Fenerbahçe kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulunda yeniden aday olması için destek verdi. Toplantının ardından Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Yıldırım’a Diyarbekirspor forması hediye etti.

Haberler 05.03.2018 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe kulübünden tüm gözler Mays aynda yaplacak olaan genel kuruluna çevrilirken, Diyarbakrl iadamlar stanbulda önemli bir toplant gerçekletirdi. Diyarbakrl olan Fenerbahçe Kulüp Bakan Aziz Yldrmn öncülüünde gerçekleen toplantda, Diyarbakrl iadamlar Mays aynda yaplacak Fenerbahçe kongresinde Aziz yldrma tam destek verdi.

FORMA VERD

Toplantya Diyarbekirspor Kulüp Bakan Bilal Kadayfçoluda katld. Aziz Yldrma tam destek veren Kadayfçolu, toplantnn ardndan Yldrma Diyarbakrspor formas armaan etti. Görümede, iki kulüp karde kulüp ilan edilirken, Bilal Kadayfçolu, Aziz Yldrmla gurur duyduklarn ve desteklediklerini söyledi.

Kadayfçolu, Fenerbahçe ve Aziz Yldrma Diyarbakrn yeni stadnn açlndan sonra özel maç daveti ve Diyarbakra gelmesi teklif edildi. Aziz Yldrm da bu teklifi deerlendireceklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git