Bağlar Belediyespor sezona hazır

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonu için Nevşehir’de gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamlayan Bağlar Belediyespor, gelecek hafta Bismil 21Spor’la deplasmanda yapacağı maçı düşünmeye başladı.

Haberler 13.09.2019 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BAL 1.Grupta Diyarbakr temsil edecek olan Balar Belediyespor, sezon öncesi hazrlk çalmalarn tamamlayarak ligi beklemeye balad. Diyarbakrda balad ilk etap çalmalarnn ardnda iki haftalk kamp için Nevehire giden sar-mavili takm, burada hem güç depolad hem de hazrlk maçlar yaparak eksiklerini gidermeye çalt. 6 hazrlk maç yapan Balar Belediyespor, 4 galibiyet ve 2 yenilgi ald.

Balar Belediyespor Kulübü Bakan Haim Merdolu, iyi bir takm oluturduklarn ifade ederek, takma olan güvenini dile getirdi. Merdolu, Her alanda olduu gibi sporda da baarl olmak istiyoruz. Birçok spor branna aktif olarak destek veriyoruz. Gençleri spora kanalize etmek en önemli amaçlarmzdan biridir. Futbol takmmz iyi bir hazrlk dönemi geçirdi. Kulüp yönetimi olarak gerekli imkanlar salamaya çaltk. Birbirleriyle uyum içinde çalan teknik heyetimiz ve futbolcu kadromuz inanyorum ki bizlere baarl bir sezon yaatacaktr. Hedefimiz ligi üst sralarda bitirmektir dedi.

Hedef zirve yar içinde olmak

Kampn ardndan kente dönen Balar Belediyespor, 22 Eylülde balayacak ligin ilk haftasnda Bismil 21Sporla deplasmanda yapaca maçn hazrlklarna balad. Balar Belediyespor teknik sorumlusu Ekrem Üen, genç ve yetenekli oyunculardan oluan bir kadroyla sezona hazrlandklarna dikkat çekerek zirve yar içinde olmay hedeflediklerini söyledi. Geçen sezonki kadronun iskeletini koruyarak takviyeler yaptklarna dikkat çeken Üen, Yakndan takip ettiimiz 8 oyuncu transfer ederek mevcut kadromuzu güçlendirdik. Futbolda baar için istikrar çok önemlidir, biz de yönetimimizle beraber u dorultuda çalmalar gerçekletirdik. çok huzurlu ve uyum bir ekilde sezona hazrlandk. Bu ortam salayan belediye ve kulüp yönetimimize teekkür ediyoruz. Kulübümüzdeki huzurlu çalma ortam bir çok profesyonel kulüpte yok diyebilirim. nallah baarl bir sezon geçirerek bu ilgiye karlk veririz. Bunu baaracak gücümüz var takm olarak. Ligin belki de en zor grubundayz. Büyük bütçeleri olan, beklentileri yüksek takmlar var. Tabi ki baarl olmak kolay olmayacak. Biz dier takmlar gibi ille de ampiyon olacaz demiyoruz. Ama onlara kar pes edecek deiliz. Geçen yllara göre çtamz yükseltmi olacaz ve inallah zirve yarnn içinde yer alan bir takm olacaz. Kadromuzu tamamladk önemli ölçüde ama kadro genilii için 1-2 oyuncu daha alabiliriz. lk hafta maçnda kentimizin dier temsilcisi Bismil 21 Sporla karlaacaz. Rakibimiz skntl bir süreç yaam olsa da kolay maç olmayacan düünüyoruz. Bismil, futbolu seven ve bu lige çkmak için çok emek vermi olan bir ilçemizdir. nallah onlar da baarl bir sezon geçirir. Fakat biz doal olarak önce kendimizi düünüyoruz, kazanarak lige balamak istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git