Bağlar Belediyespor yeni sezona hazır

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bağlar Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına iddialı başladı. Talaytepe Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren takımı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Haberler 23.09.2017 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin futbol takm 2017- 2018 sezonunun hazrlklarna Amed Sportif Faaliyetlerin Talaytepe tesislerinde sürdürüyor.

Futbol takmn antrenmann izleyen Bakan Birsen Kaya Akat, yeni sezon öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek baarlar diledi. Yeni sezona iyi hazrlandklarn belirten takmn teknik direktörü Ekrem Üen, takmn genç yapsn koruyarak bu yl hedeflerinin ampiyonluk olduunu belirtti.

YEN SEZONA HAZIR

Geçtiimiz sezon takmn ligi iyi bir srada bitirdiini dile getiren Üen, Bu yl amacmz genç ve dinamik oyuncularla ligi üst sralarda tamamlamaktr. Takmmzn ya ortalamas dier takmlara oranla daha iyi bir seviyede. Bu sezonu deplasmanda Siirt l Özel dare ile yapacamz karlama ile açacaz. Amacmz deplasmanda galip gelerek sezona üç puanla balamaktr dedi.

Bu sene ampiyonluu hedeflediklerini dile getiren Üen, Bunu baaracamza inanyoruz. Bu sezonki tüm müsabakalarmza tüm halkmz takmmza destek sunmalarn istiyoruz. Yeni sezon tüm takmlara hayrl olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git