Bağlar zirveyi zorluyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta mücadele eden Bağlar Belediyespor, ortaya koyduğu başarılı performansla zirveyi zorluyor.

Haberler 04.12.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde geride kalan 10 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 22 puan yazdran Balar Belediyespor, rakip takm alarna brakt 18 gole karlk kendi kalesinde 6 gol görerek istikrarl bir grafik çizdi.

Lider Mardin Büyükehir Belediyesporun 4 puan gerisinde üçüncü srada yer alan takm bu hafta ikinci sradaki Siirt Özel daresporla deplasmanda kar karya gelecek.

MÜTEVAZ MKANLAR

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakra yeni bir profesyonel takm kazandrmak istediklerini belirtti.

ampiyon olup üst lige çkmay istediklerini aktaran Beyolu, öyle devam etti:

Önce buna inanmak lazm. Biz teknik heyetimiz ve futbolcularmzda gördüümüz kararl mücadele ve baarl performansn verdii güvenle buna inanyoruz. Tabi ki bu hedefe ulamak kolay olmayacak. çünkü grubumuzda ekonomik açdan güçlü bir çok ehir takm var. Biz ise mütevazi imkanlarmzla buradayz. Futbolda favoriler deil, hedefine inananlar baarl olur. Dier kulüplerin imkanlarna baklarak favori gösterilmiyoruz, bu bizim için avantajdr.

GENç VE STKRARLI EKP

Teknik sorumlu Ekrem Üen ise oluturduklar genç ve istikrarl kadroyla bir yandan oyuncu yetitirmeyi hedeflerken, dier yandan da sonuna kadar ampiyonluk yar içinde kalmak istediklerini söyledi.

Üen, En büyük avantajmz uzun süredir burada çalmamz, yönetimimiz ve futbolcularmzla birlikte istikrarl bir tablo oluturmu olmamzdr. Bizde belki rakiplerimiz gibi büyük paralar yok ama huzur ortam var, birbirleriyle kenetlenen ve sahada bunun gereklerini yerine getiren bir takmmz var. una inanyoruz ki favori olarak gösterilmediimiz ligde sürpriz bir ampiyon çkarsa biz oluruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git