Başkan Atilla: Sporcularımızın yanındayız

Uluslararası spor müsabakalarında başarılar elde eden sporcuları makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kente spor faaliyetlerinin artması için çalıştıklarını belirterek, "Sporcularımızın yanındayız" dedi.

Haberler 28.07.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, talyada Haziranda yaplan 12. Dünya Yldzlar Da ampiyonasnda 8 bin metrede dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan irin Karabal, Kenyada Temmuzda gerçekletirilen Dünya Yldzlar Atletizm Yarmasnda 5 bin metrede dünya ikincisi olarak gümü madalya, talyada ise U-20 Avrupa Gençler Atletizm ampiyonasnda yürüyü brannda 10 bin metrede Türkiye rekoru krarak Avrupa üçüncüsü olan ve bronz madalya kazanan Meryem Bekmez, talyada Temmuzda düzenlenen U-20 Avrupa Gençler Atletizm ampiyonasnda yürüyü brannda 5 bin metrede Avrupa ikincisi olarak gümü madalya kazanan Aye Tekdal ile Gençlik ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Atletizm l Temsilcisi Azemettin Özaydodu ve Antrenör çetin Arslan makamnda arlad.

Konuklaryla bir süre görüen Bakan Atilla, sporculara altn ve eofman takm hediye etti.

Baarl gençlerimizin varl bizim için büyük bir umuttur

Sporu desteklediklerini belirten Bakan Atilla, öyle konutu: Uluslararas spor organizasyonlarnda önemli baarlara imza atm gençlerimizin varl bizim için büyük bir umuttur. Gençlerimizin azimle gittikleri yolda yeni sporcularmzn yetimesi için belediye olarak destek sunmak bir mutluluk vesilesidir.

ehrimize 46 spor sahas kazandracaz

Sporcularn yetimesine önem verdiklerini kaydeden Bakan Atilla, konumasna öyle devam etti: limizi ve ülkemizi spor camiasnda baaryla temsil edecek sporcularn yetimesi adna gerek altyap gerekse malzeme ve teçhizat destei verilmesi çalmalarmz yapmaktayz. Yakn dönemde ehrimize 46 spor sahasn kazandracaz. Bununla beraber ilgili kurumlarla ibirlii içinde sporcularmza ve gençlerimize destek sunacak çalmalar da planlamaktayz.

Spor müsabakalar için giriimlerde bulunacaz

Diyarbakrda spor faaliyetlerinin artmas için çaltklarn belirten Bakan Atilla, öyle konutu: Diyarbakrmzn sporda önemli bir ehir konumuna gelmesi için önemli spor müsabakalarnn ilimizde düzenlenmesi adna giriimlerde bulunacaz. Tüm spor dallarnda sporcularmza ve gençlerimize hizmet vermek ve bu alanda eksik bir ey brakmamak için çalyoruz. Bu vesileyle deerli sporcularmza, bize ve Diyarbakrmza yaattklar bu onurlu mutluluk için teekkür ediyoruz. Onlarn ve tüm Diyarbakrl sporcularmzn yannda olduumuzu belirterek baarlarnn devamn diliyorum.

Ana Sayfaya Git