Baba ve oğulları karşı karşıya geldi

KAYSERİ'de 2'nci Amatör'de Osman Çavuş (43) ile oğlu Mehmet'in (17) forma giydiği Büyüleyenspor, Hayrettin Yeğenoğlu (47) ile oğlu Aykut'un (19) formasını giydiği Olimpik Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Büyüleyenspor 6-0 kazandı.

Haberler 17.05.2019 - 02:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayseri Cuma Uluçay 2nci Amatör Küme B grubu 11inci haftasnda Büyüleyenspor ile Olimpik Gençlikspor kar karya geldi. Vali Muammer Güler sahasnda oynanan karlamada, her iki takmda baba ve olu yer ald. Büyüleyensporda takm kaptan Osman çavu ile olu Mehmet, Olimpik Gençliksporda ise Hayrettin Yeenolu ile Aykut mücadele etti. Karlamada baba ile oullarnn mücadelesi beeni toplad. Karlama Büyüleyensporun 6-0lk üstünlüüyle sonuçland.

Olimpik Gençlikspor futbolcusu Hayrettin Yeenolu, Maçtan önce böyle bir tesadüften haberimiz yoktu. Ancak maç esnasnda fark edince çok ardk. Olumla burada çok mutluyuz. Benim gibi oluyla ayn takmda oynayan birini görmek beni çok mutlu etti dedi.

Babas ile ayn takmn formasn terleten Aykut Yeenolu ise, Babamla oynamaktan gurur duyuyorum. Beni büyüttü buralara kadar getirdi çaltrd, emei büyük. Ayn takmda olmaktan çok mutluyum. Gol sevinçlerinde gözlerim babam aryor. Tarif edilemez bir duygu diye konutu.

GOL ATINCA GURURLANIYORUM

Büyüleyensporun takm kaptan Osman çavu, olu ile birlikte ayn takmda forma giymekten gurur duyduunu belirterek, Ömrüm bu sahalarda geçti. Olumla birlikte ayn takmda oynamak çok güzel. Gol atnca gururlanyorum eklinde konutu. Mehmet çavu ise, babas ile ayn takmda yer ald için mutlu olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git