Bağlar belediyesini temsil edecek?

Kocaeli’nde yapılan Türkiye şampiyonası milli takım seçmelerinde 54 kiloda şampiyon olan Bağlar Belediyespor’un milli karatecisi Sena Kızılaslan, Avrupa Şampiyonasında milli takım adına yarışma hakkını kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Haberler 31.12.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir ay içinde katld üçüncü ampiyonada üçüncü kez madalya kazanan Sena Kzlaslan, Türkiye milli takm ile Diyarbakr ve Balar Belediyesini Avrupa ampiyonasnda temsil edeceim için çok mutluyum. Bu baarm bana maddi ve manevi olarak destek veren Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna atfediyorum diye konutu.

7-9 ubatta Macaristan yolcusu

Milli karateci Sena Kzlaslan, 7-9 ubat tarihleri arasnda Macaristanda düzenlenecek olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate ampiyonasnda Türkiye milli takm adna yaracak. Kocaelinde yaplan Türkiye ampiyonas milli takm seçmelerinde 54 kiloda ampiyon olan Balar Belediyesporun milli karatecisi Sena Kzlaslan, Avrupa ampiyonasnda milli takm adna yarma hakkn kazanarak önemli bir baarya imza att.

54 kiloda yaran Sena Kzlaslan, kazand baardan sonra antrenörü Mehmet Yazara koarak sevinç gözyalar döktü. Baarl sporcu Kzlaslan, böylece bir ay içinde katld üçüncü ampiyonada da madalya kazanarak baar grafiini devam ettirdi.

Baarm Bakan Beyoluna atfediyorum

Türkiye milli takm ile Avrupa ampiyonasnda mücadele edecei için çok mutlu olduunu belirten Sena Kzlaslan, kendisine verdii maddi ve manevi destekten dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Kzlaslan, Bu seviyeye gelmek için çok çaltm, zorlu süreçlerden geçtim. Avrupa ampiyonasnda ülkemi, kentimi ve bana her türlü destek veren Balar Belediyesini temsil etmek istiyordum. çok ükür bu amacma ulatm. Bu baary gerek ahsma, gerekse spora ve sporcuya maddi ve manevi destek salayan Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna atfediyorum. imdi artk iyi hazrlanp Avrupa ampiyonasndan madalya ile dönmek istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git