Bağlar Belediyesi’nin yaz okulu açıldı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz okulu kursu açıldı. Bu sezon yaz okuluna 6 ile 15 yaşları arasında yaklaşık 200 öğrenci başvurdu.

Haberler 08.07.2017 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin maddi durumu kötü olan ailelerin çocuklar bata olmak üzere bölge gençlerini sporla tantrmak amaçl her yl düzenledii yaz okulu kursu törenle açld. Belediyenin spor salonunda yaplan yaz okulunun açlna Balar Belediye Bakan Birsen Kaya Akat, Belediye Bakan Yardmclar Nevriye çur ve Adnan Akgül, Belediye meclis üyeleri, belediye spor kulübü yöneticileri, basketbol antrenörleri ve sporseverlerin katm ile gerçekletirildi.

YAZ OKULU AçILDI

Yaz okulunun açl töreninde konuan Balar Belediye Bakan Birsen Kaya Akat, Belediye olarak temel hedeflerinden birinin de Balarl gençleri sporla tantrmak ve spor yapmalarn salamak olduu belirtti. Akat, Salkl yaam için spor yapmamz art. Umarm bu yaz okulu yaamnzda önemli bir balangç olur. Tüm desteimiz sizinle olacak ve tüm çocuklarmza baarlar dileriz dedi. Bakan Akat konumasnn ardndan çocuklarla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etmesinin ardndan toplu fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git