Bağlar Belediyespor fair play yaptı, Muşspor’un golü tartışma yarattı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Bölge 2.Grup’ta şampiyon takımı tayin eden 1984 Muşspor-Bağlar Belediyespor karşılaşmasında yaşanan görüntü sosyal medyada gündem olarak spor çevrelerinde büyük tepki ve eleştiriye neden oldu.

Haberler 12.04.2022 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu ehir Stadnda oynanan maçn 69.dakikasnda Musporlu futbolcu Demhat Kaymazn sakatlk geçirdiini gören Diyarbakr Balar Belediyesporlu futbolcular, atak halinde olmalarna ramen topu dar atarak centilmence bir tutum sergiledi. Fair play gerei topu rakibe vermesi gereken Musporlu oyuncular ise bu boluktan yararlanp taç atn kullanarak beraberlik golünü kaydetti.Balar Belediyesporlu oyuncular, centilmenlie aykr olan bu tutumdan dolay rakip takm oyuncularna tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA ELETR KONUSU OLDU

1-1 biten maçn ardnda Muspor, bu golle grup birincisi olarak 3.Lige yükselme Play-Off maçlarna katlma hakk kazand. Balar Belediyespor da bu tartmal gol nedeniyle ampiyonluu kaçrd.

Görüntü sosyal medyada gündem olarak tepki çekti. Sporseverler, centilmenliin tüm sportif baarlardan daha deerli olduuna dikkat çekerek Musporlu oyuncularn davrann eletirdi.

Balar Belediyesporlularn tutumu ise takdir toplayarak fair playe aday gösterildi.

Ana Sayfaya Git