Bağlar belediyespor umut veriyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcilerinden Bağlar Belediyespor, günde tek idman yaparak hazırlandığı lig maratonu öncesinde takımda oluşan pozitif hava ile umut veriyor. Teknik Direktör Ekrem Üşen,şu ana kadar 3 hazırlık maçı yaptıklarını dile getirerek,”Büyük bir sinerji ve motivasyonla hazırlandığımız ligde son yıllardaki çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Haberler 30.03.2021 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Maç da Kazanmay Baard

Bölgesel Amatör Futbol Liginde Diyarbakr takmlarndan oluan 6l 1.grupta yer alan Balar Belediyespor, son yllarda gösterdii çk bu sezon da devam ettirerek yine ses getirmek istiyor.

Sar-Mavili takm Diyarbakrda yapt çalmalarla lige bileniyor. u ana kadar 3 hazrlk maç yapan takm, bu müsabakalarda 1955 Batman Belediyesporu 3-0, Amedspor U-19 takmn 3-2 ve Kurtalan Belediyesporu malup etti.

çkmz Devam Ettirmek stiyoruz

Büyük bir sinerji lige hazrlandklarn belirten teknik sorumlu Ekrem Üen, öncelikli hedeflerinin geçmi yllarda gösterdikleri çk devam ettirmek olduunu söyledi. Kendi bütçelerine göre transfer yaptklarnn altn çizen Üen,Mücadele gücü yüksek bir takm oluturmaya çalyoruz. Bu ruha uygun oyuncular tercih ettik. Yüksek meblal transferlerden ziyade baarl olmak isteyen ve bunun için bizi tercih eden oyuncular tercih ettik. Geçen yllarn üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Sezon sonunda göstereceimiz performansla alklanmak istiyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git