Bağlar belediyespor’dan milli takıma

Bağlar Belediyespor’un milli karatecisi Sena Kızılaslan, Kuzey Makedonya’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nda Türkiye Ümit Genç U21 takımının başarısı için mücadele edecek. Geçtiğimiz ay Diyarbakır’da yapılan Türkiye şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Kızılaslan’ın Balkan Şampiyonası gibi uluslararası alanda Türkiye’yi temsil edecek olması sevinçle karşılandı.

Haberler 12.12.2019 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesporun milli sporcusu Sena Kzlaslan, Türkiye ampiyonluundan sonra bu kez yurt dnda hem Diyarbakr hem Türkiyeyi temsil edecek. Kzlaslan,14-15 Aralk tarihleri arasnda Makedonyada yaplacak olan Ümit Genç U21 Ya Alt Balkan Karate ampiyonasna Milli Takm adna katlarak madalya için mücadele verecek.

54 kiloda yaracak olan Sena Kzlaslann milli takma seçilmesi ve Balkan ampiyonasnda mücadele eden milli takmn kadrosuna alnmas Diyarbakrda sevinçle karland.

Hedef Avrupa ampiyonas

Sena Kzlaslan ile birlikte Balar Belediyesporun milli antrenörü Aye Meryem Yazar da Balkan ampiyonasnda görev yapacak. Kafile yarn stanbuldan Kuzey Makedonyann bakenti Üsküpe uçakla hareket edecek. Sena Kzlaslann Balkan ampiyonasnda baarl olacana inandklarn belirten Aye Meryem Yazar,nallah ülkemizi,kentimizi ve kulübümüzü en iyi ekilde temsil edecek. Sonrasnda da Avrupa ampiyonas elemelerine katlacak. Avrupa ampiyonasna katlma yolunda da ciddi bir beklenti ve inanca sahibiz dedi.

Ana Sayfaya Git