Bağlar Belediyespor'dan tarihi galibiyet

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta yer alan Bağlar Belediyespor, Van Yolspor'u 10-1 yenerek tarihi bir galibiyete imza attı. Puanını 39'a yükselten Bağlar Belediyespor, gelecek sezon BAL Ligi'nde Diyarbakır'ı temsil edecek iki takımdan biri olmayı da garantiledi.

Haberler 11.03.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grupta yer alan Diyarbakr temsilcilerinden Balar Belediyespor, hafta sonunda oynad maçta tarihi bir skora imza att. Van Yolsporu 10-1 malup eden Sar-Mavili takm ligin en farkl galibiyetlerinden birini elde etti.

19 maçta rakip filelere 41 gol brakan Balar Belediyespor, toplad 39 puanla ligde üçüncü srada yer alyor.

Balar Belediyespor, sezonun tamamlanmasna 5 hafta kala ligde kalmay da garantiledi. Statü gerei iki Diyarbakr takmndan puan fazla olan ligde kalrken,Bismil 21Spora 18 puan fark atan Balar Belediyespor gelecek sezon da bu ligde mücadele edecek.

Hedef Türkiye Kupasna Katlmak

Diyarbakr gelecek sezon BALda temsil edecek ikinci takm,Bismil 21Spor ile Diyarbakr Süper Amatör Futbol Ligi ampiyonu arasnda Nisan aynda oynanacak baraj maçyla belli olacak.

Balar Belediyespor teknik sorumlusu Ekrem Üen,genç ve mütevazi bir kadroyla mücadele etmelerine ramen baarl bir sezon geçirdiklerini belirterek amaçlarnn sezonu ilk 3 srada tamamlayp gelecek sezon Ziraat Türkiye Kupasna katlma hakk kazanmak olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git