Bağlar Belediyespor'un "29 Ekim" başarısı

Bağlar Belediyespor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen spor etkinliklerinde büyük başarı sağladı.

Haberler 31.10.2019 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyetin 96. yl kutlamalar kapsamnda Ankarada düzenlenen Türkiye Büyükler Karate ampiyonas Cumhuriyet Kupas finallerine katlan Balar Belediyespor karate takm, üçüncülük elde etti.

Diyarbakrda ise Büyükehir Belediyesi tarafndan organize edilen spor etkinliklerine katlan basketbol ve atletizm takmlar ilk üçe girerek madalya almaya hak kazand.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirterek, Cumhuriyet Bayramnda dereceler elde eden sporcular ve antrenörlerini tebrik etti.

Göreve geldiimiz^günden bu yana sporu ve sporcuyu hep destekledik, desteklemeye devam edeceiz. Futbol takmmz, mütevazi imkanlarna ramen Bölgesel Amatör Ligde baarl bir grafik çizerek zirveyi zorluyor. Kulübümüz dier branlardaki baarlaryla da bizi gururlandrmakta. Cumhuriyetimizin 96. yl ansna düzenlenen spor etkinliklerine katlarak önemli baarlar elde eden sporcularmz ve antrenörlerimiz bizleri ve halkmz mutlu etmilerdir. ifadelerini kullanan Beyolu, bu baarlarn gelecekteki daha nice baarlarn habercisi olacana inandklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git