Bağlar Belediyespor’un futbolcu yetiştirme başarısı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakır’ı temsil eden Bağlar Belediyespor’un geçen sezon başarılı performanslarıyla dikkat çeken futbolcularına profesyonel liglerin yolu açıldı. Sarı-Mavili takımdan Serhat Tarhan, Mazlum Kural ve Ahmet Ülük TFF 3. Lig ekiplerine transfer oldu.

Haberler 05.08.2021 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve bölgedeki genç futbolcular bünyesine katarak forma ans veren Balar Belediyespor futbol takm, birçok gencin hayallerini gerçekletirmesine neden oluyor. Sar-Mavili kulüpte baarl performans ortaya koyan genç futbolcular üst liglere transfer olarak yollarna devam ediyor. Geçen sezon genç kadrosuna ramen Bölgesel Amatör Futbol Liginde grup birincisi olarak çeyrek final oynama baars gösteren Balar Belediyesporun üç futbolcusu imdiden TFF 3.Lig takmlarna transfer oldu. 2002 doumlu sol açk oyuncusu Ahmet Ülük, Antalya Kestelsporla 4 yllk sözleme imzalad. 1999 doumlu forvet oyuncusu Serhat Tarhan, 3+1 yllk sözleme imzalayarak Elaz Karakoçan Futbol Kulübüne transfer olurken, 1999 doumlu olan sa bek oyuncusu Mazlum Kural ise 1 yllk sözleme imzalad Ar 1970Spora transfer olarak futbol hayatnda yeni bir sayfa açt.

BU BAARI BÖLGEDE SEVNçLE KARILANDI

Bu oyuncularn yan sra takmdaki birçok futbolcuya daha profesyonel lig takmlarndan teklifler geldii örenildi. Balar Belediyesporun bu baars bölgede sevinçle karland. Sahadaki sportif baarnn yan sra genç futbolculara kucak açan ve onlarn önünü açan bir anlay da ortaya koyduklarn belirten Balar Belediyespor Kulüp Bakan Ferit Tuti, yapm devam eden tesislerin tamamlanmasyla gençler için cazibesi yüksek bir yap oluturacaklarn kaydetti.

BAKAN BEYOLU HER TÜRLÜ DESTE VERYOR

Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun gençlerin gelimesine imkan tanyarak maddi manevi olarak destek verdiini belirten Tuti, üç oyuncu profesyonel liglere gittiini kaydetti. Tuti, Bundan gurur duyduk. Emei bulunan teknik heyetimizi tebrik ediyoruz. nallah bu çocuklar oralarda baarl olarak çok daha üst noktalara, baarlara ularlar. Bizim amacmz sportif baar elde etmekle beraber bölge gençlerinin önünü açmaktr. Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu her türlü destei veriyor. Maddi destein yan sra manevi olarak her zaman gençlerin yannda, tesisleme çalmalarmz devam ediyor. Sadece futbolda deil bir çok branta atlm içerisindeyiz, kendi çocuklarmza imkan oluturuyoruz. Yarnlarn ses getiren milli sporcular ve ampiyonlar neden bizim bölgemizden olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git