Bağlar Belediyespor'un kadın karatecisi rekorlarla bölge şampiyonu

Bağlar Belediyespor'un 15 yaşındaki genç sporcusu Buse Nur Yazar, Şanlıurfa'da 5 şehirden 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşen karate şampiyonasında çıktığı 4 müsabakayı da kazanarak bölge şampiyonu oldu.

Haberler 02.11.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesporlu genç karateci rekorlarla bölge ampiyonu olarak önemli bir baarya imza att. anlurfada yaplan bölge karate ampiyonasnda tatemiye çkan 15 yandaki Buse Nur Yazar rakiplerine puan ve galibiyet ans tanmadan ampiyon olarak altn madalyann sahibi oldu. Diyarbakrn yan sra anlurfa, Gaziantep, Mardin ve Adyamandan 120 sporcunun katld ampiyonada ümitler 47 kiloda sahne alan Buse Nur Yazar , karlat 4 rakibini de malup etmeyi baard.

BAKAN BEYOLUNUN SPORA OLAN POZTF YAKLAIMI BZ OLUMLU ETKLYOR

Karatede önemli bir misyonu olan bir aileden geldiini belirten Buse Nur Yazar, Diyarbakr ve kulübüne böyle bir baar kazandrd için mutlu olduunu dile getirerek, Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu gençlere ve spora gösterdii pozitif yaklamla önümüzü açyor. Bu baary da bakanmza, kulübümüze ve Diyarbakra hediye ediyorum. Bundan sonra inallah daha çok çalarak büyük baarlar elde etmek istiyorum. Ailemin sporla özdeen bir aile olmas bana ilham kayna oldu dedi.

Ana Sayfaya Git